SMART KIDS 930X122

isu argeș

UN OM TRĂIEȘTE DATORITĂ LOR

Doi paramedici de la ISU Argeș au salvat un om, intervenind prompt deși se aflau în timpul lor liber.

Citiți și: Situație scăpată de sub control! Arde masiv!

„Astăzi, un om trăiește pentru că doi colegi de-ai noștri, deși aflați în timpul liber, nu au trecut nepăsători pe lângă locul unui accident, ci au intervenit imediat pentru salvarea lui.

Mihai și Costinel, paramedici la ISU Argeș, se îndreptau spre casă după tura de serviciu, când au observat un bărbat căzut la pământ, cel mai probabil victimă a unui accident rutier. Instinctiv, s-au oprit pentru a-i acorda ajutor, știind că, în astfel de situații, fiecare secundă poate face diferența între viață și moarte.

Citiți și: Tânără dusă la spital după un accident cu BMW-ul, în Argeș

Nu aveau la ei echipament specializat, dar asta nu i-a împiedicat să valorifice la maxim tot ce au găsit în trusa de prim ajutor a mașinii. Au reușit, astfel, să-i oprească hemoragia puternică și să-l stabilizeze până la sosirea echipajului medical. În scurt timp, victima a ajuns la spital și este acum în afara oricărui pericol.

Cei doi sunt salvatori cu experiență și au la activ sute de intervenții și cazuri limită.

Știți ce ne-au spus? Că probabil oricare dintre colegii lor ar fi făcut la fel în această situație. Iar noi știm că este adevărat!

Astăzi, la 30 de ani de la prima intervenție SMURD, cei doi au mai salvat o viață și ne-au arătat tuturor, încă o dată, că SALVATORUL nu are program, nu are timp liber și are, în plus, dăruire și dragoste pentru VIAȚĂ!”, a transmis MAI pe pagina oficială de Facebook.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA