930 x122 grota rece

permis suspendat

Un piteștean vitezoman, prins cu 135 km/h prin oraș

În cursul zilei de ieri, 13 iunie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat, în vârstă  de 24 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Negru Vodă din oraș, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 135 km/h.

Citiți și: Tânăr de 22 de ani, „nebunie” în Pitești, după miezul nopții! 

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Tot în cursul zilei de ieri, un alt șofer a fost oprit în trafic de polițiști, pe Calea Câmpulung din Pitești. Oamenii legii au depistat că, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din orașul Voluntari, județul Ilfov, conducea aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Argeș. Urmărire ca-n filme! Polițiștii au tras cu focuri de armă!

„Bărbatul a fost testat cu paratul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 și 337 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90