NOR CURIER 930X122

Arges

UN PRIMAR SE TEME CA ISU SĂ NU FACĂ EXCES DE ZEL

Astăzi a avut loc o şedinţă a Colegiului Prefectural Argeş, ședință în care au fost dezbătute activitatea de control a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi pregătirile administrative pentru iarnă.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Colonelul Ion Popa, şeful ISU Argeș, le-a atras atenția primarilor prezenţi că legislaţia a suferit modificări importante în urma carnagiului din clubul bucureștean Colectiv, iar construcţiile trebuie obligatoriu să fie autorizate de Inspectorat. De asemenea, Popa a anunţat că vor continua controalele în localuri şi centre culturale.

Primarul comunei Cetățeni, Ioan Toader, care este și preşedintele Asociaţiei Primarilor de Comune din Argeş, a cerut, însă, să nu se ajungă la, ceea ce el a numit, exces de zel!!! Zău, exces de zel? „Să nu cădem în exces de zel! Să nu ajungem să închidem chiar toate unităţile din judeţ! Să nu ajungem să ne amendăm între noi, că nu am rezolvat nimic!”, a spus Toader. Opinia edilului este uluitoare! În loc să se preocupe ca tragedii de genul carnagiului din Colectiv să nu se repete, liderul primarilor de comune din Argeș e îngrijorat că ISU, în sfârșit!!!, aplică legea ca la carte! Incredibil!

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Şeful ISU a replicat că acum este „un moment zero”, moment în care trebuie ca toți să înceapă să respecte legislaţia şi că în niciun caz Inspectoratul pentru Situații de Urgență nu şi-a propus să afecteze activitatea agenţilor economici şi a administraţiei locale şi judeţene, ci să aplice legea.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90