Donaris 930 x 122

IJJ Argeș

Un român și un belgian, salvați de jandarmii argeșeni

Un apel 112, primit în seara zilei de 24 iulie, anunța Jandarmeria Argeș despre faptul că pe un drum forestier care leagă satul Bratia de satul Cândești se află două persoane, un cetățean belgian și un cetățean român, blocate cu autoturismul și nu mai pot continua deplasarea.

Citiți și: Mobilizare uluitoare de forțe în Pitești: Intervin peste 100 de jandarmi

Patrula de jandarmi montani aflată în serviciu s-a deplasat la locul indicat, unde a fost găsit autoturismul blocat pe drumul forestier.

Având în vedere că se apropia noaptea, precum și starea vremii, jandarmii au reușit cu ajutorul unui localnic și al unui autoturism de teren să scoată mașina blocată și să o tracteze până într-un loc din satul Bratia, de unde a putut fi preluată de o platformă de transport.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Cele două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și au mulțumit jandarmilor pentru ajutorul lor, în același timp declarând că sistemul de navigație i-a condus pe acel drum, unde au rămas blocați.

„Recomandăm persoanelor care tranzitează zona de munte a județului nostru să se informeze în prealabil despre starea vremii și a traseului, iar în caz de nevoie să nu ezite să solicite sprijinul jandarmilor montani, apelând numărul unic de urgență 112”, transmite IJJ Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90