Donaris 930 x 122

a1

Un tânăr șofer a „zburat” pe A1! „Aterizare” forțată în filtrul Poliției

Un tânăr șofer a „zburat” pe A1! „Aterizare” forțată în filtrul Poliției

Citiți și: Mobilizare impresionantă de forțe! Poliția Rutieră și criminaliști, în stradă

Ieri, polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi – Autostrada A1 au desfășurat o acțiune punctuală, pentru combaterea principalelor cauze care duc la producerea de evenimente rutiere.

Au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale, dintre care 4 au avut ca măsură complementară reținerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce.

Citiți și: Un nou drum de mare viteză! Anunț oficial!

Dintre cele patru cazuri în care conducătorilor auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, două au fost ca urmare a circulației nejustificate pe banda de urgență, iar alte două au fost ca urmare a depășirii limitei legale de viteză.

Un tânăr șofer a „zburat” pe A1! „Aterizare” forțată în filtrul Poliției

Cu ocazia acțiunii, polițiștii rutieri au depistat, pe sensul de deplasare către Pitești, un tânăr de 22 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism cu viteză excesivă.

A fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 218 km/h.

Ca urmare a abaterii constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei.

Permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto: Descriptiv/ Arhivă

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3