New Profesional Consult 930 x 122

agresiune sexuală

Un vânzător de lângă o școală ademenește elevele cu dulciuri și le agresează sexual!

Caz revoltător în Capitală! Vânzătorul unui magazin de lângă o şcoală din Bucureşti este acuzat că ademeneşte elevele cu dulciuri şi le agresează sexual.

Citiți și: Pitești. Acest bărbat este periculos! Gestul făcut în scara unui bloc

Totul a ieșit la iveală când una dintre fetițele agresate a povestit acasă că vânzătorul o atingea pe sâni, iar la un moment dat, a încercat să o împingă spre baie.

Părinții fetițelor agresate au dezvăluit amănunte halucinante la Observator.

Citiți și: Un instructor AUTO „s-a dat” la o puștoaică de 18 ani!

„Fata a spus că domnul de la magazinul pe care fata îl frecventa foarte des îi punea mâna pe sâni, pe fund. La un moment dat, chiar i-a sugerat să-şi aleagă o pungă de chipsuri, acel raft se afla undeva spre un hol care ducea spre baie. Moment în care a început să tragă de ea şi să o împingă spre baie. Fata a spus: domnule, lăsaţi-mă că vreau să plec, că nu pot să stau.

A încercat în alte zile să îi desfacă fermoarul la bluziţă. I-a mai pus mâna pe fund. Mi-a zis: i s-a mai întâmplat şi prietenei mele şi altei fetiţe din parc”, a povestit mama fetei.

Potrivit sursei citate, imediat după incident, femeia a mers să-l confrunte pe bărbat, dar bărbatul a negat totul.

„Nu le iubesc în alt fel, le iubesc ca pe copiii mei”, a spus bărbatul în momentul în care reporterii l-au luat la întrebări.

Răspunsurile bărbatului, de-a dreptul halucinante

„Sunt nişte fete care spun că le-aţi atinge uşor nepotrivit aşa, că le-aţi pus mâna pe sâni, pe fund. E aşa?”, l-a întrebat un reporter pe vânzător.

„Păi, nici nu are sâni fata aia”, a răspuns bărbatul.

„Păi da de unde ştiţi, aţi controlat?”, i-a răspuns reporterul, potrivit Observator.

„Ce să controlez, nu se vede…”, a fost răspunsul bărbatului.

Cazul a intrat și în atenția Poliției. Poliția Capitalei anunță că a fost deschis deja un dosar penal pentru agresiune sexuală.

Foto descriptiv: Puterea

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90