New Profesional Consult 930 x 122

aaa product mobflex

UPDATE: A MURIT ÎN FABRICĂ

UPDATE: A murit în fabrică. Poliția Județeană informează că bărbatul decedat era din comuna argeșeană Recea și avea 50 de ani.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Bărbatul venise să se angajeze la firma de mobilă și, în timp ce aștepta să i se întocmească actele de angajare, i s-a făcut rău. Salariați ai fabricii au încercat să îi acorde primul ajutor și au chemat un echipaj de ambulanță. 

Cel mai probabil, potrivit sursei citate, bărbatul a suferit un infarct.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Ca de obicei în astfel de cazuri, Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Cu puține minute în urmă, un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit în incinta fabricii de mobilă A.A.A. Product Mobflex SRL de pe strada Serelor din comuna argeșeană Bascov.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș ajuns la fața locului l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. A intervenit și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. A fost declarat decesul. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90