Donaris 930 x 122

accident mortal

UPDATE: A UCIS-O VITEZA

UPDATE (ORA 13:55): Cauza preliminară a accidentului este viteza. Potrivit Poliției Argeș, șoferița, pe fondul vitezei, în timp ce se deplasa dinspre Costești către Pitești, la ieșirea din satul Pârvu Roșu, a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a lovit o bordură din beton, s-a răsturnat pe plafon și a revenit ulterior pe roți.

Citiți și: De la tuns la tragedie. Drumul fatal al unor verișori în Argeș

UPDATE (ORA 10:15): A fost declarat decesul femeii. „La fața locului a fost solicitat și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, care a constatat decesul, victima prezentând leziuni incompatibile cu viața”, informează ISU Argeș. Poliția Rutieră va stabili cauza accidentului. 

Un autoturism Volkswagen Beetle s-a răsturnat pe drumul județean 659A pe raza satului Pârvu Roșu – parte componentă a orașului argeșean Costești – în urma unui accident rutier produs acum câteva minute.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

La volan se afla o femeie. Șoferița, în vârstă de 28 de ani, din orașul Costești, este inconștientă în afara autoturismului, pe asfalt, ne precizează Ionuț Tunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială și un altul cu ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate. Vom reveni cu amănunte (Sursă foto: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90