930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT CU 4 MAȘINI ÎN BASCOV. TRAFIC BLOCAT

UPDATE: Accident cu 4 mașini în Bascov. Trafic blocat. Contrar informațiilor inițiale, o singură victimă a fost transportată la spital de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Potrivit datelor oferite de Poliția Argeș, accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza exactă a producerii evenimentului rutier.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Argeş, pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 121, în satul Valea Ursului al comunei Bascov, a avut loc un accident în care au fost implicate patru autoturisme.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

În urma accidentului ar fi rezultat 10 victime: 2 vor fi transportate la spital (una cu traumatism cranio-facial, iar alta cu traumatism la mâna dreaptă), iar 8 victime au fost evaluate la fața locului și refuză transportul la spital, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Traficul rutier în zonă este blocat. Intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și un altul al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90