930 x122 grota rece

accident

UPDATE: ACCIDENT GRAV LA MAGNOLIA. FEMEIE LOVITĂ DE MAȘINĂ

UPDATE 2: ISU Argeș ne informează că femeia a suferit un traumatism toraco-abdominal și un traumatism cranio-cerebral minor. 

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

UPDATE 1: Accident grav la Magnolia. Femeie lovită de mașină. Victima, în vârstă de 64 de ani, a suferit mai multe traumatisme și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

A traversat strada prin loc nepermis, precizează Poliția Argeș. Șoferul, un bărbat de aproximativ 70 de ani, potrivit primelor informații, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești, în zona pasajului pietonal subteran de la Magnolia din centrul municipiului.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o femeie, pieton, a fost lovită de o mașină. Femeia este inconștientă.

La fața locului intervine un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90