NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT GRAV LÂNGĂ PITEȘTI. VICTIMĂ ÎNCARCERATĂ

UPDATE: Accident grav lângă Pitești. Victimă încarcerată. ”Un șofer care circula pe DN 67B către Poiana Lacului a făcut un viraj la stânga fără să se asigure, mașina intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un șofer de 36 de ani.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un al treilea autoturism, care circula pe sensul către Poiana Lacului.

Două victime au fost transportate la spital, respectiv șoferii din primele două autoturisme implicate.”, ne informează Poliția Argeș. 

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs în urmă cu puțin timp pe raza satului Hințești al comunei argeșene Moșoaia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, trei persoane ar fi fost rănite în urma impactului. Una dintre victime ar fi încarcerată.

Traficul în zonă este blocat, precizează Poliția Argeș.

La fața locului intervin echipaje cu o autospecială cu apă și spumă, o autospecială pentru transport de victime multiple, un altul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o alta de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș. Vom reveni cu amănunte. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3