New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN ALBOTA, FEMEIE RĂNITĂ

UPDATE (ORA 13:15): Poliția Argeș a stabilit cauza oficială a accidentului: nepăstrarea unei distanțe de siguranță în mers. Un autoturism Dacia, condus de un piteștean de 63 de ani, care se deplasa spre Slatina, a intrat în coliziune cu un alt autoturism Dacia, al cărui șofer oprise pentru a face virajul la stânga. Cel de-al doilea autoturism era condus de un piteștean de 70 de ani.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În urma impactului, soția șoferului de 70 de ani, o piteșteancă în vârstă de 61 de ani, a fost rănită. Șoferii nu consumaseră băuturi alcoolice.

UPDATE (ORA 11:15): În accident au fost implicate două autoturisme. Nu a fost nevoie de intervenția Descarcerării. Echipajul de ambulanță a preluat o femeie, pasageră într-unul dintre cele două mașini, care avea dureri la coloana cervicală. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. 

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Poliția va stabili cauza producerii accidentului. Potrivit primelor informații, accidentul ar fi avut loc din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare între mașini. Este aceeași cauză care tot în această dimineață și tot pe DN 65, dar în Lunca Corbului, a condus la producerea unui alt eveniment rutier (AICI, subiectul pe larg). 

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 65 Pitești – Slatina, pe raza comunei argeșene Albota.

O persoană ar fi încarcerată, dar conștientă, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au fost trimise un echipaj de descarcerare, un altul cu o autospecială și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu detalii. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90