NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN ARGEȘ

UPDATE: Accident în Argeș. Poliția argeșeană informează că accidentul s-a produs în timp ce un șofer (de 32 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea) conducea o autoutilitară pe DN 7, din direcția Pitești către Râmnicu Vâlcea.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Șoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a ieșit în afara părții carosabile.

Un bărbat de 61 de ani, tot din Râmnicu Vâlcea, pasager în autovehicul, a fost rănit. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Un accident rutier în care a fost implicat un singur autovehicul s-a produs cu puțin timp în urmă pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, pe raza satului Zamfirești al comunei argeșene Cotmeana.

La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și un altul de prim ajutor, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.  Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90