NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN MĂRĂCINENI

UPDATE: Accident în Mărăcineni. Traficul rutier a fost reluat în condiții normale în jurul orei 17:30.

Citiți și: Accident lângă Pitești: Care pe care: Un bolid de lux ,,s-a pupat” cu un logan

Potrivit Poliției Argeș, accidentul s-a produs după ce un bărbat de 24 de ani (din comuna Tufeni, județul Olt), care conducea TIR-ul, în timp ce se îndrepta către Pitești, nu s-a asigurat la trecerea de pe banda a II-a (cea dinspre axul drumului) pe banda I (dinspre margine).

A acroșat un autoturism Chevrolet, condus în aceeași direcție de mers de o femeie de 41 de ani, din orașul Mioveni. Șoferița, care se afla singură în autoturism, a fost rănită.

Citiți și: Argeș: Alertă! Pompierii intervin ACUM la un accident rutier

Polițiștii rutieri au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident de circulație în care au fost implicate un autoturism și un TIR s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 73 Pitești-Câmpulung Muscel, pe raza comunei argeșene Mărăcineni.

Poliția Argeș informează că traficul este blocat la această oră pe sensul de mers către Pitești. De asemenea, o persoană ar fi rănită. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90