930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT LA ROMSTAL. BĂRBAT RĂNIT

UPDATE: Accident la Romstal. Bărbat rănit. Accidentul a avut loc în curtea unei societăți comerciale din cartierul piteștean Prundu (Romstal). Poliția Argeș informează că, în timp ce efectua manevra de mers cu spatele, un autocamion a lovit un motostivuitor. 

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

În urma impactului, o roată din spate a motostivuitorului ar fi trecut peste piciorul drept al unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din București. 

Victima ar lucra la o firmă de mentenanță din Capitală, Vectra Eurolift Service. Se afla în Pitești pentru a face lucrări de mentenanță. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență cu o ambulanță SMURD. 

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

Fiind considerat un accident de muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș a deschis o anchetă. 

Un accident a avut loc în urmă cu puține minute în curtea unei firme din zona Vămii Pitești, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, un camion ar fi lovit un motostivuitor, iar o persoană ar fi prinsă între cele două autovehicule. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA