930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: ACCIDENT. VICTIME ÎNCARCERATE

UPDATE: Accident. Victime încarcerate. Poliția Argeș informează că un piteștean de 19 ani (care avea permis auto de doar două zile), în timp ce se deplasa dinspre cartierul Prundu către Centru, nu a cedat trecerea și a intrat cu autoturismul pe care îl conducea (un Ford Focus) în coliziune cu un Logan (condus de un piteștean în vârstă de 29 de ani), care cobora de pe Calea Craiovei.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

În urma impactului, precizează ISU Argeș, două persoane din Logan au rămas încarcerate: șoferul și o femeie de 24 de ani, din Pitești (care se afla pe scaunul din dreapta față). Femeia a suferit un politraumatism. 

Un alt bărbat, de 46 de ani, tot din Pitești, pasager în Logan (în partea din spate), a fost proiectat prin parbrizul autoturismului, suferind multiple traumatisme. Toți trei au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență. Și șoferul de 19 ani a fost rănit, conform Poliției. Acuzând dureri toracice și la cap, a fost și el transportat la spital. 

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Alte două persoane au suferit răni supeficiale, refuzând să fie transportate la spital, informează ISU Argeș. 

Niciunul dintre cei doi șoferi nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în urmă cu puțin timp în municipiul Pitești, în intersecția de la fosta Electrica (bulevardul Republicii cu strada Calea Craiovei).

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, două persoane ar fi încarcerate, iar o a treia este rănită.

La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială și două echipaje medicale cu ambulanțe SMURD, dintre care o ambulanță de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90