New Profesional Consult 930 x 122

colet suspect

UPDATE: ALERTĂ PIROTEHNICĂ PE BULEVARDUL EROILOR

UPDATE: Alertă pirotehnică pe bulevardul Eroilor. ”După parcurgerea procedurilor specifice, conținutul coletului a fost stabilit ca fiind nepericulos”, transmite Poliția Argeș. Coletul a fost detonat, fără a fi produse pagube în zonă.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

S-a stabilit că în geanta de mână și în troler erau mai multe articole vestimentare. Proprietarul bagajului încă nu a fost găsit.

O echipă de pirotehniști a Serviciului Acțiuni Speciale (S.A.S.) al Poliției argeșene acționează la această oră pe bulevardul Eroilor din Pitești, în zona Spitalului de Pediatrie.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

În parcarea din vecinătatea spitalului, lângă un centru medical, a fost găsit un ”colet suspect”, potrivit Poliției Județene. Ar fi vorba despre o geantă de mână și un troler.

Pentru intervenție ”a fost stabilit un perimetru de siguranță”, precizează sursa citată. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA