New Profesional Consult 930 x 122

bărbat

UPDATE: BĂRBATUL DIN ŞTEFĂNEŞTI DAT DISPĂRUT A FOST GĂSIT

UPDATE 2 (9 NOIEMBRIE 2018, ORA 12): Bărbatul din Ștefănești dat dispărut a fost găsit, ne informează Poliția Argeș. „Nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nu a suferit vătămări”, potrivit sursei citate, care nu oferă detalii suplimentare. 

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

UPDATE 1 (7 NOIEMBRIE 2018, ORA 10): Bărbat dispărut. Căutări de amploare în Ștefănești. Poliția Argeș a comunicat primele informații în legătură cu persoana dispărută. 

Citiți și: Accident în Argeș: un șofer de 81 de ani a „zburat” de pe șosea

„Pe data de 6 noiembrie 2018, Mușetescu Gheorghe Virgil, de 65 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din oraşul Ştefăneşti, județul Argeș, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime – circa 1,70 m, constituţie robustă, păr grizonat și tuns scurt, ochi căprui și faţă rotundă.

Vestimentație la momentul dispariției: pantaloni de culoare albă, bluză de culoare albă și încălţat cu ghete de culoare roşie.

Cei care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Ştefăneşti, la numărul de telefon 0248.265.185”, transmite Biroul de presă al Poliției Argeș. 

Autoritățile din Argeș s-au mobilizat pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 65 de ani dat dispărut. Căutările au început aseară și se desfășoară în orașul Ștefănești.

Poliția a cerut și ajutorul pompierilor. La solicitarea polițiștilor, aseară, în jurul orei 17:40, un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Bradu cu o autospecială și cameră de termoviziune s-a alăturat formațiunii care îl caută pe dispărut.

Operațiunile de căutare au fost sistate, fără rezultat, la ora 20, urmând să fie reluate astăzi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Deocamdată, Inspectoratul Județean de Poliție Argeș nu a oferit detalii despre identitatea bărbatului și nici despre circumstanțele dispariției sale. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3