NOR CURIER 930X122

dat disparut

UPDATE: BĂRBATUL DISPĂRUT AZI-NOAPTE A FOST GĂSIT

UPDAT ora 15.40: „Bărbatul a fost găsit pe raza aceleiași localități, din verificări reieșind că nu a fost victima niciunei infracțiuni. Acesta a fost consultat de un echipaj medical, fiind în afară oricărui pericol”, precizează Biroul de presă al IPJ Argeș.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

În noaptea de 16 spre 17 mai a.c., POSTELNICESCU GHEORGHE, de 71 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul din comuna Poiana Lacului, fără a mai reveni. Bărbatul a fost dat dispărut.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 60 kg, constituție astenică, păr alb, cu început de calviţie, ochi căprui, fără semne particulare.

Citiți și: Incredibil! Tânăr dat dispărut în urmă cu 9 ani, găsit de jandarmi în Argeș

Vestimentație la momentul plecării: pijamale – bluză alb cu negru, pantaloni de culoare închisă, şi papuci de casă.

Persoanele care pot da relaţii despre bărbatul respectiv sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti, telefon 0248.607.009.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3