930×122 CAPRA 5

descarcerare

UPDATE: DESCARCERAREA, INTERVENȚIE DE URGENȚĂ

UPDATE (ORA 12:55): ISU Argeș informează că șoferul, în vârstă de 21 de ani, a fost descarcerat. Este conștient. Va fi transportat la spital pentru investigații medicale. 

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Deși inițial ISU a primit informația că ar fi vorba despre un pod, informația nu se confirmă. Probabil din cauza neatenției și a lipsei de experiență a șoferului, basculanta a lovit o arcadă din beton și cărămidă de la intrarea în curtea unei foste societăți comerciale. Arcada a căzut peste cabina autobasculantei. 

După descarcerarea șoferului, echipajele de urgență au continuat misiunea pentru îndepărtarea arcadei din beton, care căzuse, parțial, și peste acoperișul unei case, dar și pentru dărâmarea unei bucăți din zid care ar fi reprezentat un pericol pentru siguranța trecătorilor.

Citiți și: Sesizare de incendiu la un atelier din Argeș

Echipaje de urgență intervin la această oră în satul Malu Vânăt al comunei argeșene Merișani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o basculantă s-ar fi răsturnat de pe un pod, pod care s-ar fi rupt.

În basculantă se aflau două persoane, informează sursa citată. Una dintre ele (în vârstă de 50 de ani) ar fi reușit să iasă din camion, dar o a doua (șoferul) este prinsă în cabină, de la brâu în jos, între scaun și bord.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă, un altul cu modul de descacerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj cu o autospecială pentru descarcerare grea și multirisc. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90