Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: DUBA ”MASCAȚILOR”, ACCIDENT MORTAL

UPDATE: (ORA 14:35): Bărbatul accidentat a decedat la spital, a transmis în urmă cu câteva momente Poliția Argeș. Totodată, ”s-a stabilit că duba a derapat și a pătruns pe sensul opus unde a acroșat pietonul”, mai precizează sursa citată. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

UPDATE (ORA 9:10): Bărbatul accidentat, în vârstă de 57 de ani, din Mălureni, a fost preluat de un echipaj al Seviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. 

Accidentul s-ar fi produs după ce, într-o curbă la dreapta, din cauza carosabilului umed, șoferul dubei ar fi pierdut controlul asupra volanului. Potrivit primelor cercetări, bărbatul se deplasa pe partea carosabilă.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Șoferul ar fi încercat să evite impactul, iar duba a ajuns într-un șanț de pe partea opusă a drumului. 

Duba ”mascaților” venea dintr-o misiune desfășurată în comuna Mălureni.

UPDATE (ORA 8:30): Potrivit Poliției Argeș, accidentul a avut loc pe drumul județean 703 I, pe raza comunei Mălureni. Duba ”mascaților” venea către Pitești, moment în care a acroșat un bărbat care mergea pe lângă o bicicletă. Starea bărbatului ar fi destul de gravă, transmite sursa citată. 

O persoană a fost accidentată în urmă cu puține minute de o dubă a Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) Argeș.

Informația ne este furnizată de Poliția Județeană. Accidentul s-a produs în timp ce ”mascații” se întorceau dintr-o misiune. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90