Donaris 930 x 122

arsuri

UPDATE: ELICOPTER SMURD, URGENŢĂ LA STADION

UPDATE: Serviciul de Ambulanţă Județean Argeş informează: ,,Este vorba de o femeie în vârstă de 68 de ani, din comuna argeşeană Ţiţeşti, care are arsuri de gradul II pe 25% din suprafaţa corpului (pe torace, coapse şi gambe) şi care este intoxicată cu fum.

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, lângă Kaufland!

În cursul nopţii trecute, femeia ar fi căzut pe o plită electrică. Pacienta va fi transportată la un spital din Timişoara”. 

Acum: Elicopter SMURD, urgenţă la stadion.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

O pacientă cu arsuri grave, internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, urmează să fie transportată cu o ambulanță către zona stadionului ,,Nicolae Dobrin”, de unde va fi preluată de un elicopter SMURD, anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Potrivit sursei citate, transferul se va face cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, elicopterul urmând să aterizeze la ora 13. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90