New Profesional Consult 930 x 122

craiovei

UPDATE: FEMEIE LOVITĂ DE O MAȘINĂ ÎN PARCAREA KAUFLAND CRAIOVEI

UPDATE: „Un bărbat de 64 de ani din București care conducea un autoturism în parcarea unui hipermarket ar fi accidentat ușor o femeie de 60 de ani din Bradu. După producerea evenimentului, șoferul și-a continuat deplasarea, fiind identificat în scurt timp de polițiștii Secției 3 din Pitești, care l-au predat, pentru continuarea verificărilor, polițiștilor Biroului Rutier Pitești”, transmite Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație sumbră – Video

A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Femeia, care acuza dureri la piciorul drept, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență, precizează ISU. 

Citiți și: Exclusiv. Pitești: ,,Nebunie” la Kaufland! O să fie haos!

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp în Pitești în parcarea hipermarketului Kaufland Craiovei.

O femeie, pieton, a fost lovită de un autoturism, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) și Poliția Argeș.

La fața locului a fost trimis un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Bradu. (Foto: Arhivă, descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90