New Profesional Consult 930 x 122

ana maria neculcea

UPDATE: FETIȚA DIN ARGEȘ DATĂ DISPĂRUTĂ A FOST GĂSITĂ

(UPDATE ORA 22:30): Fetița a fost găsită în comuna Băiculești, în casa în care locuise tatăl său, acum o casă părăsită. Tatăl fetiței a decedat în urmă cu câțiva ani. Fetița s-ar fi supărat pe mama ei și bunici pentru că i-ar fi spus să învețe și a fugit de acasă. Poliția urmează să stabilească exact cum a ajuns minora în Băiculești.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

(UPDATE ORA 22:25): Biroul de presă al Poliției Argeș ne informează că fetița a fost găsită. „Fetița a fost găsită de polițiști în urmă cu puțin timp. Din primele verificări, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, anunță Poliția.

Fetiță din Argeș dată dispărută. Azi dimineață, Ana Maria Neculcea, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de la locuinţa sa din municipiul Curtea de Argeş, iar de atunci nu a mai revenit acasă. Fetița a fost dată dispărută.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Potrivit Poliției Argeș, care ne-a furnizat informația acum câteva minute, Ana Maria Neculcea are 1,65 m înălțime, 50 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, lung și drept și fața ovală.

Nu se cunoaşte vestimentaţia pe care o purta în momentul plecării, transmite sursa citată.

Cei care pot oferi detalii care să ajute la găsirea fetiței sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția municipiului Curtea de Argeş, la numărul de telefon 0248.721.519.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3