NOR CURIER 930X122

politia

UPDATE: FLAGRANT. FEMEIE ȘANTAJATĂ. PITEȘTENI REȚINUȚI

UPDATE: Poliția Argeș informează că cei doi piteșteni, Alexandru B., de 24 de ani, și Valentin B., de 25 de ani, au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Conform sursei citate, mâine vor fi prezentați Pachetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare împotriva lor a unei măsuri preventive.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Doi piteșteni, în vârstă de 24 și, respectiv, 25 de ani, sunt audiați la această oră în sediul Poliției orașului argeșean Ștefănești. Cei doi sunt bănuiți de șantaj.

Polițiștii au stabilit că, în ultimele două săptămâni, tinerii ar fi amenințat o femeie, de 22 de ani, din Ștefănești, cu divulgarea unor imagini cu caracter compromițător dacă nu ar primi de la ea 2.500 de euro. Femeia a sesizat Poliția, iar Poliția a organizat flagrantul.

Citiți și: O neînțelegere dintre 2 doamne s-a terminat într-un mod neașteptat

Unul dintre cei doi bărbați ar fi avut o relație cu femeia.

Potrivit Poliției Argeș, în noaptea de 5 spre 6 aprilie 2018, indivizii ar fi fost prinși în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să intre în posesia banilor. La flagrant au participat polițiștii din Ștefănești și ai Brigăzii Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3