930 x122 grota rece

accident

UPDATE: IMPACT VIOLENT, ACCIDENT MORTAL

UPDATE (ORA 14:20): Impact violent, accident mortal. Poliția Argeș informează că bărbatul accidentat, în vârstă de 85 de ani, din comuna Drăganu, a decedat la spital. 

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Accidentul s-a produs după ce un șofer în vârstă de 18 ani, din Pitești, nu a păstrat distanța regulamentară de mers în timp ce se îndrepta către Râmnicu Vâlcea și a lovit cu mașina un microbuz (condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Drăganu). Ulterior, autoturismul condus de piteștean, o Skoda, a izbit un alt autoturism, o Solenza, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani din comuna Slătioara (județul Vâlcea). Din impact, Skoda a accidentat bărbatul de 85 de ani, care mergea pe trotuar. 

UPDATE (ORA 11:20): Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, se estimează ca în 30-45 de minute circulaţia să fie reluată.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

Acum: Accident, trafic dat peste cap. Un accident de circulație în care au fost implicate trei autovehicule s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 131+200 de metri, pe raza comunei argeșene Drăganu.

În urma impactului, un autoturism ar fi ricoșat pe acostament și a lovit un bărbat.

Informația ne este furnizată de Poliția Argeș. Conform sursei citate, traficul în zonă este blocat. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3