EcoMoto 930×122

instructor auto

UPDATE: INCONȘTIENȚĂ LA ȘCOALA DE ȘOFERI

UPDATE: Inconștiență la școala de șoferi. Instructorul auto ”a fost sancționat contravențional cu o amendă de 2.900 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile. Pe perioada suspendării dreptului de circulație, instructorul nu va ma putea desfășura activități de pregătire a cursanților.”, informează Poliția Argeș.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Elevul nu a fost sancționat, deoarece ”potrivit Codului Rutier, instructorul răspunde.”, precizează sursa citată.

În urmă cu doar câteva minute, Biroul de Presă al Poliției Argeș ne-a informat că un elev al unei școli particulare de șoferi din județ ar fi fost surprins de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism cu o viteză de 122 de kilometri pe oră.

Citiți și: Viteza uluitoare a unui polițist în localitate: prins cu 138km/oră. Limita era de 50

S-a întâmplat pe DN 73 Pitești-Câmpulung Muscel, pe raza comunei argeșene Țițești.

Elevul (în vârstă de 22 de ani, din municipiul Câmpulung), care se afla în timpul pregătirii pentru obținerea permisului de conducere, era însoțit, așa cum este normal, de instructorul auto, un bărbat de 62 de ani, tot din Câmpulung.

Poliția Argeș nu precizează despre ce școală de șoferi este vorba. Polițiștii continuă cercetările. Vom reveni cu amănunte.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3