930×122 CAPRA 5

craiovei

UPDATE: MAȘINĂ RĂSTURNATĂ ÎN CRAIOVEI

UPDATE: Mașină răsturnată în Craiovei. A fost o tamponare, ne transmite Poliția Argeș. Un piteștean în vârstă de 50 de ani, care conducea un Logan, nu s-a încadrat corespunzător când a intrat în sensul giratoriu. A acroșat cu autoturismul o dubiță la volanul căreia se afla un tânăr de 23 de ani, din comuna argeșeană Micești. În urma impactului, Logan-ul a ajuns pe scuar și s-a răsturnat.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Traficul rutier în zonă a fost blocat timp de câteva minute.

Un eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule s-a produs în urmă cu puțin timp în sensul giratori din zona Kaufland Craiovei. Potrivit primelor informații, un autoturism s-a răsturnat.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Traficul este blocat pe o bandă de mers, informează Poliția Argeș. Cel mai importat este că nu există persoane rănite.

Pentru că există scurgeri de materiale combustibile, la fața locului intervine un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă. A ajuns și un echipaj cu o ambulanță SMURD. Vom reveni cu amănunte.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90