NOR CURIER 930X122

accident

UPDATE: MAȘINĂ RĂSTURNATĂ ÎNTR-UN ȘANȚ DIN COSTEȘTI

UPDATE: „În urma verificărilor preliminarii efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti, s-a stabilit că o femeie de 33 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe DJ 659A, pe raza oraşului Costeşti (zona Pârvu Roşu), din direcţia Piteşti-Costeşti, pe fondul neadaptării vitezei în curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe contrasens, după care a intrat în şanţul de pe partea stângă din direcţia sa de mers.

Citiți și: Băiețel de 11 ani, omorât în drum spre școală

Din eveniment a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto, precum şi a pasagerului dreapta faţă, un bărbat de 39 de ani, din comuna Izvoru.

Ambele persoane au fost transportate la o unitate medicală pentru investigaţii, femeia de 33 de ani având stabilit diagnostic preliminar TCC, contuzie cervicală şi contuzie umăr stâng, iar bărbatul, TCC şi contuzie lombară”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini! Un om a ajuns la spital

Accident rutier, joi, în Pârvu Roșu – Costești.

Un autoturism cu doi ocupanți a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat.

„În urma accidentului au rezultat două victime – un bărbat și o femeie. Ambii au fost găsiți conștienți. Au intervenit pompierii Secției Costești (cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD) și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș”, informează ISU Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90