930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: MICROBUZ CU MUNCITORI DE LA LEONI, RĂSTURNAT

UPDATE: Microbuzul transporta în jur de 20 de muncitori de la societatea Leoni Pitești. Angajații, care ieșiseră de la serviciu din schimbul 1, erau transportați către casă. 

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Potrivit Poliției Argeș, pe DJ 769, microbuzul, condus de un șofer în vârstă de 30 de ani, s-a răsturnat pe o parte, în afara carosabilului (vezi foto!). Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Polițiștii rutieri veniți la fața locului vor stabili cauza accidentului. 

Leoni Pitești este o fabrică producătoare de cabluri pentru industria auto. 

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe raza comunei argeșene Stolnici. Conform primelor informații oferite de Poliția Argeș, un microbuz de tip maxi-taxi pentru transport public de persoane s-a răsturnat. Nimeni nu ar fi rănit, mai precizează sursa citată. Cu amănunte vom reveni în curând.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90