930X122 MAIA

Arges

UPDATE: NOI MĂSURI ÎN ARGEȘ. RESTRICȚII ÎN MAGAZINE ȘI ÎN MIJLOACELE DE TRANSPORT

UPDATE: „Toate localitățile din județ intră sub incidența restricțiilor specifice incidenței 1,5 – 3 la mie. Excepție fac cele 4 localități aflate sub incidența de peste 3 la mie: Suseni, Ciomăgești, Mosoaia, Valea Iașului.
Operatorii de transport public nu vor depăși 50% din locurile pe scaune. Vor marca scaunele pe care se pot așeza călătorii, nu mai mult de 50% din capacitate
În autobuze, la fel. În picioare vor sta doar pe locuri marcate, la distanță de 1.5 m. Autobuzul nu pleacă din stație dacă nu se respectă regulile.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Limitarea accesului clienților în magazine astfel încât  se respecte distanța de 1.5 m între persoane, prin raportare la maximum 50% din suprafață liberăutilă„, a anunțat prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș s-a întrunit astăzi, de la ora 12.30.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

La această oră (14.00) ședința e în desfășurare.

Prefectul de Argeș, Emanuel Soare a anunțat deja noi măsuri pentru județul Argeș.

„Avem măsuri suplimentare adoptate” a precizat prefectul.

Astăzi, județul Argeș a raportat, pentru ultimele 24 de ore, 145 de cazuri COVID-19, după două zile consecutive cu peste 200 de noi infectări.

Știre în curs de actualizare

Foto: descriptiv

 

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Klaus spune:

    Dar cum ramane cu barurile si pacanelele la tara?? Mergeti in satele comunei Recea, unde tractoristul Pana si- apus primar pe nepotu Suca , sa vedeti la 12 noaptea cum se scuipa intre ei povestind cati bani au pierdut ca prostii. De masca nu au auzit. Vorbe de prefect reciclat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3