930 x122 grota rece

camătă

UPDATE: PERCHEZIȚII. PITEȘTEAN REȚINUT. ACUZAȚII GRAVE

UPDATE: Percheziții. Piteștean reținut. Acuzații grave. Bărbatul a fost reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești. Individul este bănuit de șantaj, camătă și violarea vieții private.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

”Pe 2 octombrie 2018, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, au depistat un bărbat de 56 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de șantaj, camătă și violarea vieții private.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada 2014 și până în prezent, cel în cauză ar fi oferit diverse sume de bani cu titlu de împrumut unor persoane, pretinzând dobândă.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Ulterior, acesta ar fi amenințat persoanele vătămate cu divulgarea unor aspecte ale vieții private, cu scopul de a încheia contracte de împrumut autentice pentru sume de bani mai mari decât cele împrumutate și pentru a obține favoruri sexuale.

Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Pitești și pe raza comunei Buzoești la locuințele celui în cauză.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, precum și aparatură electronică de filmat.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Un bărbat în vârstă de 56 de ani se află la această oră la sediul Poliției municipiului Pitești pentru audieri.

Individul este bănuit de șantaj, violarea vieții private și camătă. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3