930 x122 grota rece

pirotehniști

UPDATE: PIROTEHNIȘTII, URGENȚĂ ÎN PITEȘTI. ZECI DE OAMENI, EVACUAȚI

UPDATE 2: ”Coletul a fost neutralizat. Conținutul nu a fost periculos”, ne informează Poliția Argeș. Valiza era goală.

Citiți și: Argeș. Un șofer aproape de comă alcoolică a făcut dezastru pe drum

UPDATE 1: Pirotehniștii, urgență în Pitești. Zeci de oameni, evacuați. ”Peste 60 de persoane din cele 3 scări de bloc adiacente parcării în care se află coletul au fost evacuate”, precizează Biroul de presă al Poliției Argeș. Procedura pirotehniștilor este încă în desfășurare. Momentan nu s-a stabilit care este conținutul valizei. 

O echipă de pirotehniști a Serviciului Acțiuni Speciale (S.A.S.) al Poliției argeșene acționează la această oră într-o parcare de pe strada Iancu de Hunedoara din zona Exercițiu.

Citiți și: Argeș. Tânăr mort în mașina condusă de un șofer de 19 ani, care era băut

Potrivit Poliției argeșene, în parcare a fost găsită o valiză suspectă. ”Perimetrul a fost izolat și se vor lua măsuri de evacuare”, precizează sursa citată.

Urmează ca pirotehniștii să stabilească dacă există sau nu vreun pericol. Amintim că în urmă cu câteva zile, oamenii legii au avut o acțiune similară în zona centrală a Piteștiului. Detalii, AICI. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90