930×122 CAPRA 5

bătută

UPDATE: PITEȘTEANCĂ BĂTUTĂ ȘI SECHESTRATĂ

(UPDATE ORA 16:50): Individul a primit doar control judiciar pentru 60 de zile, cu interdicție de a se apropia de femeie. 

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Piteșteancă bătută și sechestrată. O femeie de 21 de ani din cartierul piteștean Banat a fost bătută și sechestrată sâmbătă seara de fostul ei concubin. Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, din comuna argeșeană Săpata, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Pitești.

Este anchetat pentru lovire sau alte violențe, furt, violare de domiciliu, distrugere și lipsire de libertate în mod ilegal.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Anchetatorii au stabilit că individul ar fi intrat fără drept în locuința fostei sale concubine, pe care a bătut-o și a amenințat-o cu un cuțit să nu părăsească locuința.

După aproximativ o oră, i-a luat cheile de la apartament și a plecat, nu înainte de a o amenința din nou cu moartea dacă va anunța autoritățile. Piteșteanca mai avea, însă, un rând de chei, pe care le-a folosit pentru a ieși din locuință. Ieri a mers la Poliție și a depus plângere.

Agresorul, care ar fi luptător de kickboxing, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare împotriva lui a unei măsuri preventive.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90