Donaris 930 x 122

arestat

UPDATE: PITEȘTEANUL ACUZAT CĂ ȘI-A VIOLAT FIICA DE 6 ANI, ARESTAT

(UPDATE 5 NOIEMBRIE 2019): Piteșteanul acuzat că și-a violat fiica de 6 ani, arestat. Bărbatul a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

„Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au reținut un bărbat de 50 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie-octombrie 2019, bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa minora, împotriva voinței ei.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, ne transmite Poliția Argeș.

Copila are doar 6 ani! Fetița mai are doi frați, de 1 și, respectiv, 8 ani.

În perioada agresiunilor sexuale de care este acuzat individul, mama fetiței a fost plecată într-o localitate din județul Prahova, la rude ale acesteia, împreună cu cel mai mic dintre frați, pentru a rezolva diverse probleme pe care le-ar fi avut cu actele ei personale.

Mama fetiței a fost plecată în jur de două-trei săptămâni. Când a revenit acasă, micuța i-a povestit ce s-a întâmplat, iar femeia a mers la Poliție și a depus plângere. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3