930 x122 grota rece

accident

UPDATE: PITEȘTI – ACCIDENT. MOTOCICLIST RĂNIT

UPDATE: Pitești – Accident. Motociclist rănit. În urma accidentului, motociclistul, un piteștean de 30 de ani, și-ar fi rupt un picior. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații și îngrijiri medicale.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

Accidentul s-a produs, conform Poliției Argeș, după ce șoferul unui Volkswagen, un piteștean în vârstă de 50 de ani, ar fi pătruns pe contrasens, autoturismul acroșând motocicleta. Tot sursa citată precizează că circulația rutieră pe pasarelă a fost îngreunată aproximativ 30 de minute.

Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu doar câteva minute în Pitești, la urcarea dinspre Bazinul Olimpic pe pasarela rutieră de la Podul Viilor. Informația ne este furnizată de Poliția Argeș.

Potrivit primelor date, în accident ar fi fost implicate un autoturism și o motocicletă. Motociclistul ar fi rănit. La fața locului intervine un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA