930×122 CAPRA 5

înșelăciune

UPDATE – PITEȘTI: FURTURI DIN LOCUINȚE. BĂRBAT REȚINUT

UPDATE – Pitești: Furturi din locuințe. Bărbat reținut. ”Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și înșelăciune.”, a transmis Poliția Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

”Polițiștii Secției 3 de Poliție Pitești au identificat un bărbat, de 50 de ani, din Târgu Jiu, bănuit de mai multe infracțiuni de furt și înșelăciune.

Acesta este bănuit că, sub pretextul că este instalator, ar fi pătruns în domicilile mai multor persoane din Pitești și, profitând de neatenția acestora le-ar fi sustras sume de bani.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Bărbatul a fost condus la sediul Secției 3 de Poliție pentru audieri.”, a transmis în urmă cu puțin timp Biroul de Presă al Poliției Argeș. Cinci piteșteni ar fi fost înșelați, prejudiciul cauzat de bărbat fiind de peste 6.000 de lei. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3