NOR CURIER 930X122

politia

UPDATE: POLIȚIST LOCAL DIN PITEȘTI, ACUZAT DE PURTARE ABUZIVĂ ȘI REȚINUT PENTRU 24 DE ORE

UPDATE: Polițist local din Pitești, acuzat de purtare abuzivă și reținut pentru 24 de ore. Potrivit informațiilor noastre, polițistul local reținut se numește Octavian Florescu (foto) și este agent la Serviciul Rutier al Poliției Locale Pitești. Ar fi încătușat un bărbat care ar fi refuzat să se legitimeze, conform unor informații încă neconfirmate oficial.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

”Este vorba de o anchetă în desfășurare, iar până la finalizarea acesteia există prezumția de nevinovăție. Poliția Locală Pitești nu acceptă astfel de comportamente”, declară pentru publicația noastră Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al instituției.

Un polițist local din Pitești a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că, în timpul programului de lucru, ar fi agresat fizic un bărbat și l-ar fi lipsit de libertate fără drept.

Citiți și: Pitești. Poliția a ajuns la o grădiniță! Ce s-a întâmplat

Agentul de la Poliția Locală Pitești urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

”Poliţiştii Secţiei 3 din Piteşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă şi au reţinut un funcționar public, de 25 de ani, din Piteşti.

Din cercetări a rezultat că în ziua de 12 iunie 2019 cel în cauză, fiind în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, ar fi agresat fizic un bărbat, pe care, ulterior, l-ar fi lipsit de libertate fără a avea acest drept.

După administrarea probatoriului, împotriva acestuia a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, informează Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. Vom reveni cu amănunte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3