930×122 CUMPANA 5

accident

UPDATE: RELAXARE CU VICTIME. DOUĂ COPILE, ACCIDENTATE ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

UPDATE: Potrivit IPJ Argeș, este vorba de două victime.

Citiți și: Argeș: Accident între o mașină și un TIR încărcat cu electrocasnice

„În cursul acestei după-amiezi, polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu victime, în zona trecerii pentru pietoni de pe strada I.C.Brătianu. Din verificările preliminarii s-a stabilit că un bărbat de 69 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada I. C. Brătianu, din direcția spre str. Maternității, pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii, a acroșat două minore, de 14 ani fiecare, ambele din Pitești.
În urma examinării medicale s-a stabilit că una dintre acestea prezintă o contuzie la genunchiul stâng și o contuzie la cotul stâng, iar cealaltă prezintă o contuzie la cotul drept.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Argeș.

 Știrea inițială:

Citiți și: Argeș: Accident cu două mașini. Bărbat lovit la cap

Euforia primei zile de relaxare, venită la pachet cu bulversarea din trafic, continuă să facă victime.

După tamponarea anunțată de IPJ Argeș, în urma căreia două persoane au fost rănite ușor, urmată de accidentul de la Costești, zona Pârvu Roșu, un alt eveniment rutier a avut loc vineri.

În jurul orei 13.30, o tânără a fost izbită de o mașină pe Bulevardul I.C. Brătianu din Pitești, în fața Centrului de Diagnostic și Tratament.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3