930×122 CAPRA 5

agresat

Update: Scandal cu iz amoros, tânăr agresat de mai mulţi indivizi în Piteşti

UPDATE ORA 16.45. Scandal cu iz amoros peste drum de Stadionul N. Dobrin din Piteşti. Potrivit informaţiilor preliminare, cearta s-a iscat între doi puştani, de 16, respectiv 17 ani, din cauza relaţiei cu o fată. Astfel, actualul prieten, adolescentul de 17 ani, l-a luat la rost pe fostul iubit al acesteia, iar discuţia a degenerat în fapte cu agresiune. Poliţiştii efectuează, în continuare, verificări, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Ştirea iniţială – ora 15.07

Astăzi, în jurul orei 14, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, aflați în serviciul de patrulare în zona Stadionului Nicolae Dobrin din municipiul Pitești, au observat mai mulți tineri, care agresau un alt tânăr, fapt pentru care au intervenit, în vederea încetării acțiunii agresive și aplanare a stării conflictuale.

Cei implicați au fost conduși la sediul poliției, pentru verificări și luarea măsurilor legale care se impun.

Citiți și: Scandalos! Un tânăr de 18 ani a luat o decizie revoltătoare

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90