930×122 CAPRA 5

ambulanta

UPDATE: ȘOFER PRINS SUB AUTOBUZ

UPDATE: Șofer prins sub autobuz. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, din București, este angajat ca șofer al unei firme de transport care face curse pe ruta București-Rucăr, informează Poliția Argeș. Potrivit sursei citate, șoferul ar fi sesizat că în partea din spate a autobuzului există mai multe scurgeri de lichide.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

”S-a folosit de cric pentru a ridica partea din spate a autobuzului, a intrat sub autobuz, însă autobuzul s-a mișcat și a căzut peste șofer.”, precizează Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției argeșene.

La ora 15, șoferul avea cursă către București. Niciun pasager nu se îmbarcase în autobuz anterior producerii incidentului. 

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

În urmă cu puține minute, un șofer a fost prins sub un autobuz care era staționat. Incidentul a avut loc în comuna argeșeană Rucăr.

Bărbatul a fost scos de sub autobuz și urmează să fie transportat la Spitalul Municipal Câmpulung. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș precizează că victima are ”traumatisme la coloana lombară și la picioare.” Starea lui este stabilă.

Momentan nu se știu circumstanțele în care s-a produs incidentul.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri cu două autospeciale cu modul de descarcerare și alte două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90