Donaris 930 x 122

bascov

UPDATE: ȘOFERUL UNUI MICROBUZ ȘCOLAR, REȚINUT

UPDATE: Argeșeanul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru a fi decisă o eventuală măsură preventivă împotriva acestuia.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Cu puțin timp în urmă, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic un bărbat de 39 de ani, din comuna Bascov, în timp ce conducea un microbuz de transport școlar în care se aflau patru elevi. Microbuzul făcea curse pentru elevii din Bascov.

În urma verificărilor, politiștii au constatat că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice după ce în luna noiembrie a anului trecut i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Individul a fost dus la Poliție pentru audieri. Pe numele său a fost deschis un alt dosar penal, de această dată pentru conducere fără permis, infracțiune sancționată de lege cu închisoare de la 1 la 5 ani.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Tot astăzi, politiștii rutieri argeșeni au prins și un șofer în vârstă de 49 de ani, din comuna Domnești, care, aflat la volanul unui autocamion cu remorcă pentru transport material lemnos, folosea un dispozitiv (magnet) pentru a împiedica înregistrarea timpilor de conducere.

Șoferul a fost amendat cu nu mai puțin de 9.000 de lei. De asemenea, autovehiculul a fost imobilizat de Poliție pentru 12 ore.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90