Donaris 930 x 122

încătușati

Update: Șoferul urmărit cu focuri de armă în Argeș a fost arestat

Update, 09.11.2021, ora 08.07

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

IPJ Argeș transmite: „Bărbatul reținut în cursul nopții de 07 spre 08 noiembrie a.c., de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, în dosarul penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și sub influența alcoolului, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă.„

Știrea inițială, 08.11.2021, ora 08.17 – Video – Puși la pământ și încătușați de polițiști!

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

O urmărire ca în filmele de acțiune a avut loc în Municipiul Curtea de Argeș după ce un șofer nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Oamenii legi au pornit în urmărirea bărbatului și au tras chiar focuri de armă pentru a-l opri. Subiectul pe larg, AICI – Video – Urmărire cu focuri de armă în Curtea de Argeș.

 

Șoferul nu se afla singur în autoturism, ci alături de alți doi bărbați, precum și o femeie (concubina) și un copil minor. După ce au oprit autoturismul, oamenii legi i-a pus la pământ pe cei trei bărbați și i-a încătușat.

Șoferul a fost reținut în cursul nopții, după administrarea de probatoriu în dosar.

Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge. De asemenea, polițiștii au audiat și pe ceilalți bărbați, cât și pe concubină.

IPJ Argeș transmite: „După administrarea probatoriului în dosarul penal, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, în cursul nopții de 07 spre 08 noiembrie a.c., bărbatul de 41 de ani, din Câmpulung, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3