930 x122 grota rece

focuri de armă

Bărbat urmărit și pus la pământ după mai multe focuri de armă

Update, ora 17.33

Au apărut imaginile în care șoferul urmărit în trafic a fost încătușat de agenți după ce au fost trase mai multe focuri de armă.

Citiți și: Urmărire pe autostradă! Un șofer ,,i-a plimbat” zeci de kilometri pe polițiști!

Video – șocant! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional, nerecomandate minorilor!

UPDATE, ORA 17:14, IPJ ARGEȘ TRANSMITE:

„În după-amiaza zilei de 07 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe DN 7C, pe raza localității Albeștii de Argeș, al cărui conducător auto nu l-a respectat, continuându-și deplasarea.

Citiți și: Pitești. Urmărire ca-n filme! Și-a abandonat mașina și a fugit de polițiști

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, iar ca urmare a nerespectării semnalelor au fost trase focuri de avertisment în plan vertical, precum și asupra pneurilor.

Autovehiculul a fost oprit, pe raza municipiului Curtea de Argeș, după ce pneul stânga față s-a desumflat, fără a rezulta rănirea unor persoane sau alte pagube materiale.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost imobilizat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, din primele verificări stabilindu-se că cel în cauză, bărbat de 41 de ani, din Câmpulung, nu deține permis de conducere. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare a alcoolemiei mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în autoturismul în cauză se mai aflau, în afară de bărbatul depistat, alți doi bărbați, precum și o femeie și un copil minor, toți fiind conduși la sediul poliției pentru cercetări.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și sub influența alcoolului, conform art. 335 și 336 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, iar după administrarea de probatoriu, vor fi luate măsurile legal care se impun.”

ȘTIREA INIȚIALĂ ORA 16:42 – Video – Urmărire cu focuri de armă în Curtea de Argeș

Poliţiştii au tras focuri de armă în această seară în municipiul Curtea de Argeș după un şofer care n-a oprit la semnalul lor. Acesta a ignorat echipajul și a accelerat.

 

Referitor la acest eveniment, IPJ Argeș transmite:

Un conducător al unui autoturism, care inițial nu a oprit la semnalul polițiștilor rutieri, a fost oprit după o urmărire în trafic, polițiștii fiind nevoiți sa facă uz de armă, fără să fie rănite persoane sau provocate pagube materiale.

Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul aflat la volan nu deține permis de conducere și se află sub influența alcoolului.

Sursă video 1 : Facebook Cristian Conte / Info trafic Curtea de Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90