Donaris 930 x 122

urmărire în trafic

Scene ca-n filme. Șofer fără permis, urmărit de polițiști pe un câmp din Ștefănești

Scene demne de un film de acțiune au avut loc seara trecută pe Strada Câmpului din Ștefănești.

Citiți și: Urmărire pe autostradă! Un șofer ,,i-a plimbat” zeci de kilometri pe polițiști!

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au pornit în urmărirea unui șofer, după ce acesta nu a oprit la semnalul agenților și a demarat în marșarier.

Șoferul și pasagerul care îl însoțea au demarat în trombă, apoi au abandonat mașina și au fugit. Motivul fugii era faptul că șoferul nu deținea permis de conducere.

Citiți și: Urmărire ca-n filme! Șofer băut, oprit cu 23 de focuri de armă!

La scurt timp cei doi bărbați au fost prinși de către agenții de poliție.

În seara zilei de 14 iulie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Câmpului din Ștefănești, au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism, care nu s-a conformat, a oprit brusc și a demarat în marșarier.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, iar în momentul în care șoferul și pasagerul au abandonat mașina și au fugit, agenții au reușit să îi prindă.

Persoanele în cauză au cooperat, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că, cel care a condus autoturismul este un bărbat de 50 de ani, din județul Mureș, care nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: digi24.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90