EcoMoto 930×122

șofer drogat

Pitești. Urmărire ca-n filme! Și-a abandonat mașina și a fugit de polițiști

Pitești. Urmărire ca-n filme! Și-a abandonat mașina și a fugit de polițiști

Citiți și: Piteștean pozitiv la DrugTest, prins în flagrant pe străzile din oraș

Scenariu de film azi noapte, în Pitești.

Un tânăr șofer de 21 de ani a fost somat să oprească autoturismul pe care îl conducea, pentru un control de rutină, de către polițiștii aflați pe strada Nicolae Dobrin.

Citiți și: Argeș. La 17 ani, drogat și fără permis la volan! A fugit de polițiști!

În ciuda semnalelor polițiștilor, bărbatul a continuat să se deplaseze.

Polițiștii au pornit pe urmele acestuia, iar după un timp, autoturismul a fost găsit abandonat și fără plăcuțele de înmatriculare, pe un teren din Bănănăi.

Ulterior, în zonă a fost depistat și șoferul, care a fost condus la sediul poliției.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Însă, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive.

Pitești. Urmărire ca-n filme! Și-a abandonat mașina și a fugit de polițiști

,,Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența unor substanțe psihoactive, conform art. 336, alin.2 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.„, transmite Poliția Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90