Donaris 930 x 122

a1

Urmărire pe autostradă! Un șofer ,,i-a plimbat” zeci de kilometri pe polițiști!

Urmărire pe autostradă! Un șofer ,,i-a plimbat” zeci de kilometri pe polițiști!

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Un șofer s-a ales cu o amendă de 5.610 lei și suspendarea permisului de conducere pentru 150 de zile, după ce a fost depistat circulând cu 171 km/h pe autostradă.

Bărbatul de 32 de ani a fost urmărit de polițiști pe o distanță de aproximativ 20 de km, după ce a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor, lovind o baliză.

Citiți și: Argeș: Șoferiță grăbită tare: Circula cu 85 km/h mai mult decât limita legală

Șoferul a încercat să scape de polițiști, adoptând un comportament agresiv și gonind de pe o bandă pe alta și pe banda de urgență.

Urmărire pe autostradă! Un șofer ,,i-a plimbat” zeci de kilometri pe polițiști!

Imaginile au fost surprinse de un participant la trafic și postate pe rețelele de socializare.

Incidentul s-a petrecut pe 21 ianuarie, pe autostrada A1.

,,La data de 21 ianuarie 2024, în jurul orei  15:00, polițiștii Biroului Poliția Autostrăzi A1 Râmnicu  Vâlcea – Deva au depistat, la km 325, pe sensul spre Râmnicu Vâlcea, un autoturism înmatriculat în județul Sibiu, care circula cu viteza de 171 de kilometri/oră, în zona unde limita de viteză este de 130 de kilometri/oră.

Autoturismul a fost identificat, în trafic, în zona kilometrului 316, balizată corespunzător, prin devierea traficului din banda 2 în banda 1, dar nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, lovind o baliză.

A fost urmărit pe o distanță de aproximativ 20 de kilometri, pe parcursul cărora conducătorul auto a adoptat un comportament agresiv, prin trecere repetată de pe o bandă de circulație pe alta, dar și pe banda de urgență. Autoturismul urmărit a fost oprit la kilometrul 296.

@selimmoise

Gta6

♬ original sound – selim

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 32 de ani, din Porumbacu, județul Sibiu, față de care a fost luată măsura sancționării contravenționale pentru conducere agresivă, nerespectarea indicațiilor polițiștilor, circulație pe banda de urgență, folosirea telefonului mobil și pentru că a lovit baliza în încercarea de a evita oprirea, cu amendă în valoare totală de 5.610 lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile,”, transmite Poliția Română.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul drogtest.

Acestea au indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Foto: adevarul.ro

Video: TikTok/Selimmoise

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3