EcoMoto 930×122

urmărire în trafic

    Urmărire ca-n filme! Șofer băut, oprit cu 23 de focuri de armă!

    Incident grav în trafic! Un șofer băut a fost oprit de polițiști cu cel puțin 20 de focuri de armă, notează Observatornews.ro.

    Citiți și: Urmărire pe autostradă! Un șofer ,,i-a plimbat” zeci de kilometri pe polițiști!

    Bărbatul nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor, iar agenții au folosit armamentul din dotare.

    Evenimentul, desprins parcă dintr-un film de acțiune, s-a întâmplat în Suceava.

    Citiți și: Update: Șoferul urmărit cu focuri de armă în Argeș a fost arestat

    Şoferul a fost oprit cu 23 de focuri de armă, după ce a gonit 4 kilometri.

    Polițiștii au făcut o baricadă cu autospecialele, iar individul a lovit una dintre mașinile poliției. Astfel, oamenii legii au reușit să îl scoată din autoturism și să-l încătușeze.

    Șoferul, în vârstă de 51 ani, din comuna Scheia, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,91 ml/l alcool în aerul expirat, mai notează sursa citată.

    Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de distrugere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului și pentru dispunerea măsurilor legale.

    Foto descriptiv: Opinia Timisoarei

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90