NOR CURIER 930X122

focuri de armă

UPDATE: ȘOFERUL FUGAR, PRINS

UPDATE (ORA 19:10): Șoferul fugar, prins. Individul a fost prins de polițiști în localitatea Brătești din județul Dâmbovița, după ce a intrat cu autoturismul într-un șanț. Alături de el, în mașină, se mai aflau două persoane. Polițiștii au declanșat o anchetă.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

La această oră, polițiștii argeșeni sunt în căutarea unui șofer fugar, care nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor de pe raza secției 3 de Poliție din Pitești (în zona Războieni).

Potrivit unor informații neoficiale, polițiștii ar fi avut indicii că bărbatul nu ar fi deținut permis de conducere auto.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Bărbatul conduce un Porsche Panamera.

În încercarea de a-l prinde, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă în direcția mașinii. Individul a reușit, însă, să scape în zona Podul Viilor, urcând pe autostrada Pitești-București. Pe autostradă ar fi lovit două autoturisme, conform Poliției Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3