EcoMoto 930×122

dambovita

UPDATE: FUGARUL FĂRĂ PERMIS, ARESTAT

UPDATE (JOI, 13 DECEMBRIE 2018, ORA 7:45): Bărbatul a primit 30 de zile de arest preventiv. 

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

UPDATE (MIERCURI, 12 DECEMBRIE ORA 10:40): Biroul de presă al Poliției Argeș ne comunică: „În urma colaborării dintre polițiștii din Argeș și cei din Dâmbovița, a fost imobilizat în trafic B.C.V., de 34 de ani, din orașul Ștefănești, bănuit de conducere a unui autovehicul fără permis.

Cel în cauză este bănuit că pe 11 decembrie 2018 a condus un autoturism pe raza municipiului Pitești și a județului Dâmbovița fără a poseda permis de conducere.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

De asemenea, cel în cauză nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de două echipaje de poliție pe raza municipiului Pitești.

În timpul activităților de imobilizare a autoturismului, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au folosit armamentul din dotare.

Autoturismul a fost imobilizat de polițiștii din Dâmbovița pe raza comunei Brătești, județul Dâmbovița, acolo unde a fost implicat într-un eveniment rutier.

Persoana în cauză și mașina condusă fără drept au fost preluate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”.

„Regele șoselelor”, în arestul Poliției. După cum v-am informat, un bărbat a fost prins aseară de polițiști în județul Dâmbovița după ce a fost urmărit pe raza municipiului Pitești, dar și pe autostrada Pitești-București. Individul conducea un Porsche Panamera.

Nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor de pe raza secției 3 de Poliție din Pitești (în zona Războieni) și a urcat pe autostrada Pitești-București, acolo unde a lovit două mașini.

În încercarea de a-l prinde, polițiștii au tras mai multe focuri de armă în direcția mașinii. Amănunte, AICI.

Azi dimineață, în jurul orei 6, la capătul audierilor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Este acuzat că a condus fără să aibă permis auto. Individul are 34 de ani și este originar din județul Olt, însă ar locui în orașul argeșean Ștefănești.

În autoturism se mai aflau un bărbat, de 37 de ani, din Pitești, și o argeșeancă, în vârstă de 20 de ani.

Șoferului i-ar putea fi aduse și alte acuzații. În județul Dâmbovița ar fi lovit un autoturism Logan, șoferița (în vârstă de 50 de ani) necesitând îngrijiri medicale. După impactul dintre cele două autoturisme, bărbatul a fugit de la locul accidentului.

Urmează ca după cele 24 de ore de reținere, un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești să dispună o măsură preventivă împotriva bărbatului. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90